Experienta

Consideram ca, in ceea ce priveste experienta profesionala, elementul cheie il constituie diversitatea ramurilor de drept in care am activat.

In acest sens, putem aminti succese notabile, in cazuri de anvergura, in domeniul Dreptului Societar-Comercial (fuziuni societare, achizitii,  insolventa, recuperari creante, divizari, litigii avand ca obiect cambia, biletul la ordin precum si alte instrumente de plata utilizate la nivel national si international) si Dreptului Transporturilor (litigii privitoare la transporturile rutiere, feroviare si combinate).

In plus, am participat activ la elaborarea, asistenta la negocieri precum si urmarirea derularii contractelor comerciale de vanzare-cumparare, de distributie, de agent, de comision, de consignatie, de licenta, leasing, franchising, de carte de credit, de imprumut, am coordonat operatiuni de infiintare si modificare a societatilor comerciale, oferind asistenta juridica pentru participarea la licitatii; asistenta juridica in vederea obtinerii de avize, autorizatii, licente sau acreditari necesare functionarii persoanelor juridice romane si straine; obtinerea liniilor de finantare.

In domeniul proprietatii intelectuale si al dreptului de autor am asigurat asistenta si consultanta juridica pentru persoane fizice sau societati comerciale in indeplinirea procedurilor de inregistrare a drepturilor de proprietate industriala si intelectuala la autoritatile competente din Romania precum si in initierea procedurilor de contestare in fata autoritatilor administrative in legatura cu inregistrarea in Romania a drepturilor de proprietate industriala si intelectuala.

In domeniul Dreptului fiscal, am asigurat asistenta si consultanta juridica societatilor comerciale precum si reprezentare juridica persoanelor fizice si juridice in procedurile judiciare de contestare a actelor de control ale organelor statale. Astfel, am reusit cu succes sa obtinem anularea unor procese verbale de control in urma carora societatile care au beneficiat de sprijinul nostru au fost exonerate la plata de sume importante catre Stat.

Intelegerile, acordurile (contractele) redactate si urmarite de noi au indeplinit intocmai obiectivele urmarite de client iar atacarea acestora in instanta s-a dovedit ineficienta.

Dintre clientii carora le-am asigurat suport putem mentiona: